2014

SNELWEG A4 is voltooid. - 07/12/2014

Het laatste stukje snelweg (A4) tussen ANTWERPEN-Dinteloord-ROTTERDAM is voltooid. Jachthaven Waterkant is nu filevrij en snel bereikbaar.  Binnen 40 minuten rijdt u van Antwerpen naar de Jachthaven. De Jachthaven ligt centraal in het  Delta gebied, met zeer gevarieerde vaarmogelijkheden.

 

Gastheer krijgt certificaat - 10/06/2014

Vanaf 15 mei 2014 mogen 18 ondernemers zich officieel Gastheer Waterpoort noemen. Zij volgden in het voorjaar van 2014 de cursus Gastheerschap Waterpoort. Op 15 mei ontvingen de gastheren het certificaat en het gevelbordje uit handen van Jan Hoogendoorn en gedeputeerde Yves de Boer namens Waterpoort en Daphne Teeling namens IVN Zeeland. Vanaf nu zijn zij duidelijk herkenbaar als gastheer van Waterpoort.

IMG_5507

IMG_5473

Deze 18 ondernemers kunnen de bezoekers van het gebied nu van alles vertellen over de natuurgebieden, cultuurhistorie, streekproducten, het landschap en de mogelijkheden van natuurrecreatie. Met deze kennis en ervaring kunnen zij de bezoekers warm maken voor Waterpoort. Bovendien was het voor de ondernemers een prima gelegenheid om elkaar te leren kennen. Verschillende deelnemers hebben al plannen om gezamenlijke arrangementen aan te gaan bieden. LEES MEER…

2013

Nieuwe steiger - 25/11/2013

Begin 2014 gaat Jachthaven Waterkant steiger Q/R vernieuwen.
De steiger wordt geheel aangepast aan deze tijd. 
De boxen, aan de vaste hoge steiger, worden voorzien van een zijsteiger langs de gehele lengte van het schip. Het dek wordt  van hardhouten delen gemaakt en de palen worden zodanig verwerkt in de steiger, dat ze geen obstakels meer vormen.
Al bij al wordt het een comfortabele, robuuste, hoge steiger waar onze ligplaatshouders nog jaren plezier van kunnen beleven. 

 

2012

Gratis WiFi - 21/03/2012

Nog even uw e-mail checken, of iets opzoeken op internet. Dat is vanaf nu geen probleem bij Jachthaven Waterkant! Wij bieden namelijk gratis WiFi, zodat u onbezorgd het internet op kunt met uw laptop, tablet of smartphone. Op die manier kunt u ook vanaf uw ligplaats al het laatste nieuws bijhouden via onze website.

Nieuwe website online - 21/03/2012

Het begin van het nieuwe seizoen verdient een mooie opening. Daarom presenteren wij onze nieuwe website.

Het nieuwe seizoen start bijna - 20/03/2012

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wij zijn er klaar voor. Alles is weer spik en span en wij hebben zojuist onze nieuwe sanitaire voorzieningen in gebruik genomen. Wilt u ook klaar zijn voor het nieuwe seizoen? Er zijn nog een aantal ligplaatsen beschikbaar. Wees er op tijd bij!

Impressie jachthaven

Om u een indruk te geven van onze prachtige haven en alle faciliteiten kunt u hier een video en foto's bekijken.

 

Impressie bekijken

Zeer scherpe tarieven

Onze ruime ligplaatsen zijn voorzien van drinkwatertappunten, elektra-aansluitpunten en wifi. Desondanks zijn onze tarieven zeer scherp.

Tarieven bekijken

Interactieve plattegrond

Onze jachthaven is ruim opgezet en heeft diverse faciliteiten. Via onze interactieve plattegrond kunt u alvast even rondkijken en wellicht al een mooie ligplaats uitzoeken.Plattegrond bekijken

Sasdijk 2
4671 RN  Dinteloord
+51° 38' 51.06", +4° 22' 52.48"
Telefoon: +31 (0)167 522553
www.waterkantbv.nl


Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Er is geen nieuws gevonden. Kijk eventueel in het archief voor een overzicht van al ons nieuws.

Waterkant nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Naam:
E-mail: