Historie

De haven diende vroeger als vluchthaven
De haven diende vroeger als vluchthaven voor de binnenscheepvaart. Na de afsluiting van het Volkerak bij Willemstad werd deze haven overbodig als vluchthaven voor de binnenscheepvaart en is er een bloeiend watersportcentrum ontstaan. In de jaren 80 is er een stuk land afgegraven voor zandwinning. Jachthaven Waterkant (voormalige Waterkantships) kreeg tweemaal zoveel water ter beschikking.

Met veel enthousiasme een mooie en goede haven maken
Sinds 2000 zijn Rob en Ellen van Engelen de trotse bezitters van Jachthaven Waterkant. Zij zijn met veel enthousiasme begonnen met het wegwerken van veel achterstallig onderhoud. Anno 2007 hebben zij alle steigers en boxpalen vernieuwd.  De elektra- en watervoorziening zijn nieuw aangelegd. Er is bewegwijzering gekomen en er is een persleiding aangelegd.

In de winter van 2007/2008 is een nieuw modern drijvend toiletgebouw geplaatst, is het nog deels onverharde terrein geasfalteerd, is er een dubbele slagboom bij de ingang van het terrein gekomen en zijn er camera’s  geplaatst.

In 2010 zijn de meeste vernieuwingen/verbeteringen afgerond.

Uiteraard blijven zij  streven naar het optimaliseren van de jachthaven.

Impressie jachthaven

Om u een indruk te geven van onze prachtige haven en alle faciliteiten kunt u hier een video en foto's bekijken.

 

Impressie bekijken

Zeer scherpe tarieven

Onze ruime ligplaatsen zijn voorzien van drinkwatertappunten, elektra-aansluitpunten en wifi. Desondanks zijn onze tarieven zeer scherp.

Tarieven bekijken

Interactieve plattegrond

Onze jachthaven is ruim opgezet en heeft diverse faciliteiten. Via onze interactieve plattegrond kunt u alvast even rondkijken en wellicht al een mooie ligplaats uitzoeken.Plattegrond bekijken

Sasdijk 2
4671 RN  Dinteloord
+51° 38' 51.06", +4° 22' 52.48"
Telefoon: +31 (0)167 522553
www.waterkantbv.nl


Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Er is geen nieuws gevonden. Kijk eventueel in het archief voor een overzicht van al ons nieuws.

Waterkant nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Naam:
E-mail: